Mijn naam is Bianca de Monchy, bedenker van MOONCHY interior, kids & gifts en een hele trotse moeder van onze peuters James & Louie. Al van jongs af aan vind ik het heerlijk om creatief bezig te zijn met interieur en lifestyle, maar ook om inspiratie op te doen en anderen hiermee te helpen. Ik zie het echt als een uitdaging om met accessoires of kleine veranderingen elke keer toch weer een nieuwe stijl te creëren in huis.

Er is zoveel op het gebied van interieur. De magazines staan vol met de meest mooie spullen, maar wel met een behoorlijk prijskaartje. Wat zijn nou de trends en waar kun je die leuke woonaccessoires vinden voor een toegankelijke prijs? Hier ging ik mij steeds meer in verdiepen en struinde heel het internet af naar de mooiste spullen voor in huis.

Toen ik voor het eerst zwanger werd ging er een totaal nieuwe wereld voor mij open. Al die prachtige items voor in de kinderkamer, de leukste kinderboeken, mooi speelgoed en accessoires. Er is zo ontzettend veel en dat maakt het ook meteen lastig. Want wat is niet alleen leuk voor het oog, maar ook leuk voor de kinderen zelf? En waar vind je nou net dat perfecte kindercadeau, kraamcadeau of misschien wel een treat voor jezelf als mommy to be?

Het leek mij daarom fantastisch om iets op te zetten waar alles samen kon komen; mooie accessoires voor in je interieur en de kinderkamer, maar ook leuke items voor (je) kinderen en niet te vergeten: originele cadeaus. Zo is MOONCHY interior, kids & gifts geboren waarbij ik alles zelf selecteer en met liefde, zorg en aandacht verpak tot een waar cadeau om zelf te ontvangen of om te geven. Want in mijn ogen is er niks leukers dan jezelf of iemand anders verrassen met een mooi cadeau.

Ik heet je daarom van harte welkom in mijn webshop en ik hoop dat jij net als ik geniet van al het moois dat je hier kunt vinden.

Liefs,
Bianca