ABOUT


Mijn naam is Bianca de Monchy, eigenaresse van MOONCHY interior, kids & gifts en hele trotse moeder van onze peuters James & Louie. Al vanaf kleins af aan ben ik bezig met interieur; mijn muren zijn nooit echt langdezelfde kleur en ik ben altijd bezig met veranderen. Ik vind het heerlijk om creatief bezig te zijn met interieur en lifestyle, maar ook om inspiratie op te doen en andere hiermee te helpen. 

Toen ik voor het eerst zwanger werd ging er een totaal nieuwe wereld voor mij open; al dat mooie spul voor de kinderkamer maar ook aan kinderboeken, speelgoed en serviezen. Er is zo ontzettend veel en dat maakt het ook meteen lastig. Want wat is leuk voor het oog, maar ook voor de kids zelf en waar vind je nou net dat perfecte (kraam)cadeau voor je kind of voor jezelf als mommy (to be).

Het leek mij daarom fantastisch om iets op te zetten waar alles samen kon komen; mooie accessoires voor in je interieur, leuke items voor (je) kinderen en originele cadeaus. Zo is MOONCHY interior, kids & gifts geboren waarbij ik alles met liefde en aandacht zelf uitzoek, fotografeer en verstuur.Want in mijn ogen is er niks leukers dan jezelf, of iemand anders verrassen met een mooi cadeau dat met liefde en aandacht is uitgezocht. Ik wens je daarom van harte welkom op MOONCHY en ik hoop dat jij net als ik geniet van al het moois wat je hier kan vinden. Liefs, Bianca